Delavnica za preprečevanje izgorelosti

Delavnica: Preprečevanje izgorelosti

Delavnico vodi Andreja Pšeničny.

Kako lahko preprečimo izgorelost?

Da bi se lahko obvarovali pred izgorelostjo in omejili njene posledice, je treba prepoznati simptome, spoznati in razumeti, kako nastane in kaj jo povzroča, poleg tega jo je treba razlikovati od podobnih stanj. Zlasti v poklicih, ki zahtevajo veliko osebnih odnosov z ljudmi, se zaposleni pogosteje znajdejo v čustvenih okoliščinah, na katere so zaradi svoje osebne zgodovine še posebno ranljivi. Kaj nas žene v deloholizem in izgorevanje? Kaj lahko storimo, da bi ju preprečili?

Program: Deloholizem – pot v izgorelost

Govorili bomo o razlikah med deloholizmom in zavzetostjo za delo ter med delovno izčrpanostjo in izgorelostjo. Poleg tega bomo spoznali, kaj nas žene v deloholizem, ter izvedeli marsikaj o njunem preprečevanju (ukrepi na delovnem mestu, kaj lahko storimo sami …).

Komu je namenjena

Delavnice so namenjene deloholikom – kandidatom za izgorelost, vsem na začetni stopnji izgorevanja in vsem, ki želijo bolje skrbeti zase.

Kako poteka 

Udeležba je možna le z vnaprej plačano kotizacijo. Zadnji rok za plačilo/odjavo je sedem dni pred začetkom delavnice.

Kdaj poteka

Dan in ura

Ob petkih med 15. in 17. uro.

Datum

Na osnovi predhodnega dogovora. 

Rok za prijavo 

 

Cena

Cena udeležbe na posamezni delavnici znaša 30 evrov. 

Prijava na delavnico

S prijavo na delavnico soglašate s tako uporabo vaših osebnih podatkov, kot je opisana v Politiki varovanja osebnih podatkov.